Millstreet band

De band Millstreet  boeken voor een optreden ? Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Millstreet.

Wilt u Millstreet band direct boeken? Bel dan 053 4608000

MillStreet...de coverband zonder grenzen

Millstreet is terug....., en wel met leadzanger Marc van Demen. De band is sinds december 2012 weer compleet! De band heeft een uitgebreid repertoire bestaande uit up to date top 40 muziek, jaren 80-90, pop, rock en party coversongs. Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash up stijl of voluit door vijf ervaren muzikanten gebracht.

In tien jaar tijd speelde Millstreet meer dan 1500 optredens en ze zijn nog steeds graag geziene gasten op bedrijfsfeesten, bruiloften, discotheken en feesttenten door heel Nederland.

Millstreet de coverband zonder grenzen, met een professionele geluidstechniek en lichtshow passend bij elk evenement!

U bepaald zelf naar wens hoe de band gaat optreden.Millstreet zorgt voor zorgeloos entertainment op maat. Door het vernieuwde concept zijn de gevestigde Millstreetshows onbeperkt uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment.

Direct Millstreet Band boeken? Bel 088-460 80 00 voor beschikbaarheidPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m december3 x 45 min Op aanvraag