Millennium Showband

Energieke Coverband boeken

Coverband Millennium Showband boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Millennium Showband.

Wilt u direct Millennium Showband of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00
 


Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze is; een energieke band die ieder feest omtovert tot een waar festijn. Of het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere keer gaat de tent op zijn kop bij deze vijf energieke oosterlingen, die 'feest!' standaard met een uitroepteken schrijven.

Korte pauzes en veel interactie met het publiek zijn het credo van de band die, doordat er niet met vaste setlijsten wordt gewerkt, erg flexibel is en direct kan inspelen op iedere onverwachte situatie.

Laat u verrassen door de vele extra's die de band u standaard biedt, zoals de Mobiele Piano Band of de Ienieminiemillenniumblaaskapel, en ook u zult ervaren dat deze energieke heren ieder publiek voor zich weet te winnen. Niet voor niets luidt ons motto:

Millennium Showband, altijd zin in een feestje!

Graag stellen we de leden van Millennium Showband aan u voor:
* Rene Lange
* Luc Wessels
* Erwin Wissink
* Martin Drenth
* Herald Hoevers

MILLENNIUM SHOWBAND BOEKEN

BURO VOOR MUZIEK is het exclusieve boekingskantoor voor Millennium showband.
Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@www.burovoormuziek.nlPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decemberZondag t/m Zaterdag op aanvraag