Project X

PROJECT X BAND BOEKEN

Coverband Project X boeken? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle bands, artiesten en acts kunt boeken. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Project X

Direct Project X band boeken? Bel dan 088-460 8000

_______________________________________________________________________________________________________________

Project-X - The party youve only dreamed about!

Project X is een ultra modern strijdtoneel van spektakel, muziek en beeld.

Vijf strak gestylde, strijdlustige partysoldiers met veel energie, staan garant voor een geweldige show!

Project X is het "boss-level" onder feesten, a virtual game of music. Ben jij de onvermoeibare strijder die het energieke gevecht tegen de eindbazen van Project-X aan durft te gaan?

De warm-up van de avond wordt verzorgd door een eigen support act. Een lekkere binnenkomer voor het publiek dat zichzelf al laat gaan op de beats van de band. Nietsvermoedend voor dat wat komen gaat!

Het wordt donker, dekking zoeken heeft geen zin meer. Het doek valt, vanaf dat moment wordt je meegezogen in de wereld van Project-X. Een spervuur aan hits valt je aan! De charts van Spotify en Apple Music worden in sneltreinvaart live leeggetrokken. Je zal al je party skills in de strijd moeten gooien om het bij te benenZe hebben de experience, the looks, the power en the attitude voor een oververhitte avond. De werkelijkheid zal even niet meer bestaan.

Pas na de big bang gaat de powerknop op off en zul je het weten. Is het game over of ga jij voor the next level?

Project X........ "I was there"

Check voor kleine impressie de promo 2017 onder button "video"

Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor van de band Project X, neem voor aanvullende informatie en beschikbaarheid vrijblijvend contact op met team van Buro Voor Muziek.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m december 1 x 45 minuten, 2 x 60 minutenOp aanvraag